Magyar amatőr női jégkorongozás

A magyar női jégkorong bajnoksággal, kupákkal, csapatokkal kapcsolatos információk

VIII. Átigazolás :

 

1. Új játékos igazolását Játékos adatlapon, átigazolást Átigazolási lapon be kell jelenteni 8 nappal az adott mérkőzés előtt amelyen a leigazolandó játékos szerepelne. ( 1. nap a leadás dátuma, faxon, személyesen, emailben küldve, és a 9. napon léphet pályára )

 

2. Új igazolás és átigazolás csak 2011 december 31.-ig lehetséges.

 

 

IX. Tervezett Versenykiírás

 

A Versenykiírást a jelentkező csapatok száma alapján készítjük el. Alapszabály, hogy 15 mérkőzésnél több ne legyen, és a bajnokság kéthetes forduló beosztással legkésőbb 2012  április 29.-ig befejeződjön.

 

 A MNAJB női bajnokság Alapszakasza :

- négy csapat nevezése esetén ( első verzió ) két oda-vissza vágós körből áll. A mérkőzéseken van döntetlen. Pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény, gólkülönbség és a több lőtt gól dönt. ( 12 mérkőzés / csapat ) Ezután a csapatok a Rájátszásban 1-4, 2-3 párosítással oda-vissza játszanak. Itt a második mérkőzés utáni pontegyenlőség esetén a szabály szerint döl el a továbbjutás ( gólkülönbség, több lőtt gól stb. ) ( 2 mérkőzés / csapat ).

 A két győztes a bajnoki címért, a két vesztes a bronzéremért játszik az egynapos döntő napján. A döntő napján a mérkőzések 3x20 percig tartanak. A döntőkön döntetlen esetén 5 perc hosszabbítás hirtelen győzelemmel, majd büntetők döntenek.

( Csapatonként összesen 15 mérkőzés )

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 16
Heti: 56
Havi: 36
Össz.: 93 043

Látogatottság növelés
Oldal: Szabályok 2. 2011-12
Magyar amatőr női jégkorongozás - © 2008 - 2024 - amatornoihoki.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »